Ugrás a tartalomhoz

Vegyen részt a szavazólapokat összeállító döntésben!

Jelentkezőket várunk a Városrészi Költségvetés 2023 program szavazólapjainak összeállításához. A jelentkezők feladata lesz kiválasztani azt a városrészenként öt fejlesztési  javaslatot, amelyre majd szavazni lehet. Kérjük, minél többen jelentkezzenek, hogy a lehető legtöbb szentendrei véleményét tükrözze majd a szavazás végeredménye.

 

A Városrészi Költségvetés 2023 program rövidesen a szavazás szakaszába lép, de addig össze kell állítani a szavazólapokat. A szakmai véleményezésen zöld lámpát kapott javaslatok kerülnek június 3-án a közösségi gyűlés elé, amely a fejlesztési ötleteket megvitatva dönt a városrészi szavazólapokra kerülő öt javaslatról.

Mielőtt azonban erre sor kerülne, a városrészük képviseletére jelentkezők megkapják a zöldlámpás javaslatokat tartalmazó dokumentumot. Kérjük, hogy minél többen jelentkezzenek városrészük képviseletére, illetve hogy a jelentkezők a kiválasztandó fejlesztési ötleteket egyeztessék a szomszédokkal, barátokkal. Így jelenhet meg ugyanis a legtöbb szenrendrei polgár véleménye a szavazásra bocsátandó öt javaslatban, illetve a majdani végső döntésben.

 

Vegyen részt ön is a döntésben! Jelentkezzen a részvételre, képviselje lakóhelye érdekeit! Jelentkezési határidő: május 31.

 

JELENTKEZÉSI LAP >>>

 

A közösségi gyűlés
időpontja: június 3. szombat 10:00-tól 13:00 óráig
helyszíne: Központi Menza (Szentendre, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.)