Ugrás a tartalomhoz

Folytatódnak az egyeztetések a Vasúti Villasor környéke forgalmi rendjéről

Újabb egyeztetésre nyílik lehetőségük a Vasúti Villasoron és környékén élőknek. Május 22-én, hétfőn a Szatmári és a Mathiász utca sarkán, június 1-jén, csütörtökön a Városháza Dísztermében várja az érdeklődőket az önkormányzat a terület forgalmi rendjének átalakításával foglalkozó konzultációra, illetve lakossági fórumra.

 

A 2021-es Városrészi Költségvetés nyertes javaslata volt a városrész forgalmi rendjének újragondolása és a forgalomcsillapítás megoldása. Az Ábrányi Emil programban vállaltak szellemében a városvezetés számára fontos, hogy olyan megoldás szülessen, amelyik leginkább elfogadható az ott élők számára. Így 2022-től készülnek tervek, folynak az egyeztetések.

A képes összefoglalónkban áttekinthető a Városrészi Költségvetés 2021 program eredményhirdetésétől a napjainkig történtek.

Vasúti Villasor lafo

Talán most sikerül konszenzusra jutni, várjuk a konzultáción és a lakossági fórumon, amelyen megismerhetik az újabb lakossági véleményeket figyelembe vevő forgalmirend-változtatási lehetőségeket. Kérjük, hogy vegyenek részt a konzultáción és a lakossági fórumon, észrevételeikkel, javaslataikkal segítsék a szakértői munkát, képviseljék a saját érdekeiket!

 

1. KONZULTÁCIÓ KITELEPÜLÉS
Időpont: május 22.,
hétfő 18:00–20:00
Helyszín: Szatmári utca
és a Mathiász utca sarok
2. LAKOSSÁGI FÓRUM
Időpont: június 1.,
csütörtök 18:00–20:00
Helyszín: Városháza Díszterem